Alleenstaande-mamas.be en Alleenstaande-papas.be

Datingsite voor single parents met kinderen

Alleenstaande-mamas.be en Alleenstaande-papas.be

Full Description


Alleenstaande-mamas.be is er voor vaders op zoek naar single moeders. Alleenstaande-papas.be voor moeders op zoek naar single vaders. Maar ook andersom. Beide sites zijn eigenlijk gewoon 2 uithangborden voor één ontmoetingsplaats. Je kan inschrijven op eender welke site.

Deze datingsites zijn niet alleen voor de ouders zelf, maar met name voor hun kind(eren). Kinderen staan natuurlijk centraal in het leven van een alleenstaande ouder. Alle potentiële partners die zich registeren op deze website zijn zich hier van bewust. Deze site is daarom ook uitermate geschikt voor alleenstaande ouders die een serieuze partner zoeken.

Bij Alleenstaande-papas.be kom je louter gelijkstemden tegen. Dit komt omdat er wordt samengewerkt met Alleenstaande-mamas.be. Dit houdt in dat je slechts zult communiceren met vaders en moeders die kinderen hebben en graag terug een compleet gezin willen vormen. De kans dat je iemand ontmoet die slechts uit is op seks, is dan ook te verwaarlozen. En dat is wel zo fijn, het gaat immers om nieuwe contacten.

Veel ouders die zich registeren komen in de eerste plaats om contact te leggen. De vriendschap staat voorop en mocht er iets meer uitrollen, dan is dat meegenomen. Hierdoor is de website een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesloten. Soms is het ook eens goed om te praten zonder meteen het bed in te duiken…

Je hebt zowel gratis als betaalde profielen bij Alleenstaande-papas.be en Alleenstaande-mamas.be. Ook als gratis lid kan je nog vrij veel doen ten op zichte van andere datingwebsites. Zo kan je tien foto’s in je profiel plaatsen, knipoogjes versturen en zelfs standaard berichten naar andere leden sturen. Mocht het bevallen, dan kun je altijd nog een betaald abonnement aanschaffen.

Deze datingwebsite is een uitstekende ontmoetingsplek voor alleenstaande ouders. Je vindt hier louter mensen die begrip opbrengen voor ouders die nog graag willen daten. Men weet dus wat het inhoudt om een alleenstaande ouder te zijn. Je zult dus niet hoeven uit te leggen wat een kind betekent in jouw leven, jouw gesprekspartner weet dat al.

Opgericht: 2004

Homovriendelijk: Nee

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend
Geef een beoordeling