Be2.be

Datingsite met wetenschappelijke persoonlijkheidstest

Be2.be

Full Description


Be2.be richt zich op iedereen. Zowel man-vrouw als man-man en vrouw-vrouw. Iedereen kan hier zijn partner vinden of leuke contacten opdoen. Dat heeft ook te maken met de wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Hiermee krijg je meteen een inzicht in gebruikers die bij jou zouden passen. Dat is een goede toevoeging, want zo bespaar je een hoop tijd en energie.

Op Be2.be kan je zowel gratis als betalend lid worden. Als gratis lid kan je echter weinig tot niets. Nadat je een gratis profiel hebt gemaakt, krijg je wel berichten in je postvak van andere profielen die jouw match zouden kunnen zijn. Om die te bekijken zul je echter wel moeten betalen. Wie weet zit jouw ideale partner er wel tussen, maar het is toch een slinkse manier van Be2.be om haar leden te overhalen te betalen voor haar diensten. De persoon met wie je gematcht wordt, weet dat namelijk niet, dus het blijft wachten op een positieve reactie van de andere partij.

Toch is Be2.be een goede datingwebsite. Dat heeft met name te maken met de wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Hierdoor hoef je niet zelf de ellenlange lijst van profielen te bekijken. Je weet meteen dat een match ook daadwerkelijk een match is. Bij Be2.be is dat geen natte vingerwerk. Dat is ideaal, want hierdoor bespaar je een hoop tijd die je beter kunt besteden met berichten sturen of chatten met andere gebruikers.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek

Opgericht: 2005

Homovriendelijk: Ja

Functionaliteiten
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: betalend
Berichten sturen: betalend1 beoordeling
  1. Ik heb op deze website gedurende 4 jaar als betalend lid gestaan.Niet veel vrouwen in de buurt,midden-Limburg in België telde toen misschien 3 vrouwen,en die hebben geen interesse.Met herhaaldelijke pogingen ook niet in België bij andere vrouwen.Bijna geen chat.Waar gaat het dan naartoe?Veel geld kwijt,maar zelfs geen date.Zou eigenlijk dat geld moeten terugeisen.Zelfs 1 ster blijkt nog teveel.


Geef een beoordeling