Maatjemeer-match.be

Datingsite voor volslanke mensen

Maatjemeer-match.be

Full Description


Ondanks dat het onzinnig is om je te schamen voor je eigen lichaam, kampen toch veel mensen met onzekerheid over hun figuur. Dat behoort vanaf heden tot de geschiedenis, want op Maatjemeer-match.be kunnen volslanke mensen naar hartelust daten. Geen ziel die zich hier aan het schoonheidsideaal uit de boekjes stoort. Schoonheid zitvan binnen en dat stralen de leden uit. Volslanke mensen zullen zich op Maatjemeer-match.be al snel thuis voelen. Het zal aanvoelen als een warm bad.

Maatjemeer-match.be is ook een eerlijke site: op Maatjemeer-match.be kun je ook als gratis gebruiker van een aantal faciliteiten gebruikmaken. Zo kun je foto’s uploaden, standaard berichten versturen en alle profielen in volle glorie aanschouwen; daar zitten geen restricties op. Mocht je een stap verder willen gaan – omdat je een ultiem profiel hebt gezien – dan kun je een betalende klant worden. Mocht je echter niemand vinden die aan jouw eisen voldoet, dan heb je geen kosten gemaakt. Dat is wel een fijne gedachte. Zo betaal je alleen als jij het daadwerkelijk waard vindt of nodig acht.

Maatjemeer-match.be kent weinig neppe profielen. Hierdoor hoef je je bijna nooit zorgen te maken of iemand wel of niet oprecht is. In het dating landschap komt dat helaas wel eens voor. Dat komt echter meer voor op datingwebsites die gericht zijn op casual dates. Maatjemeer-match.be is er voor lieden die serieus op zoek zijn naar een vriendschap of romantische liefde. Volslanke mensen zijn hier helemaal op hun plaats. Aangezien je de website gratis kunt uitproberen, zul je er ook geen buil aanvallen.

Opgericht: 2004

Homovriendelijk: Nee

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend
Geef een beoordeling