Match4me.be

Datingsite voor hoger opgeleiden

Match4me.be

Full Description


Als jij kan genieten van een goed gesprek bij een glas wijn dan is Match4me.be jou op het lijf geschreven. Hier vind je voornamelijk hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie of date. Voornamelijk, omdat iedereen zich in principe kan aanmelden. Er is geen speciale toetsing om aan te tonen dat een lid ook daadwerkelijk hoger opgeleid is. Dat mag de pret echter niet drukken, want het gros van de leden is wel degelijk hoger opgeleid. Dit zie je ook duidelijk terug in de profielen. Voor hoger opgeleiden die gelijkgestemden zoeken, is Match4me.be dan ook een uitstekende optie.

Match4me.be onderscheidt zich van de rest doordat je ook als gratis lid berichten kunt ontvangen en sturen. Als je als gratis lid het eerste contact zoekt, kun je slechts een standaard bericht versturen. Mocht een betalend lid reageren, dan kun je hierna eigen berichten versturen. Dit heeft als nadeel wel dat de verhouding gratis en betalende leden ietwat scheef loopt. Met name vrouwen hebben voornamelijk gratis profielen. Mannen die geïnteresseerd zijn, zullen dus een betaald profiel moeten nemen. Dat geldt echter voor alle datingwebsites, hier heb je tenminste nog wel een optie. Ook kun je chatten met een ander lid om elkaar beter te leren kennen. Zo weet je exact wat voor vlees je in de kuip hebt voordat je op een echte date gaat.

Match4me.be is een uitstekende site voor hoger opgeleiden. Puntje van kritiek is slechts dat er soms wat inactieve leden in het ledenbestand zitten. Van hen zul je dan ook niet veel hoeven te verwachten. Dat geldt echter voor bijna alle datingwebsites. Match4me.be is dan ook een prima optie als jij op zoek bent naar een date met een hoger opgeleide.

Niche: Hoger opgeleiden

Relatietype: Romantiek, Vriendschap

Opgericht: 2007

Homovriendelijk: Nee

Functionaliteiten
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend
Geef een beoordeling