Meetplaza.be

Gratis datingwebsite voor jong en oud

Meetplaza.be

Full Description


Veel 100% gratis datingwebsites zijn er niet. Meetplaza.be is dan ook een welkome verrassing. Het ideale is ook nog eens dat de website niet inboet qua functionaliteiten. Integendeel, ook hier kun je chatten met andere gebruikers. Of berichten uitwisselen. En natuurlijk kun je ook alle profielen bekijken en je eigen profiel naar eigen wens en smaak inrichten. Mocht je iemand plezant vinden, dan kun je een berichtje sturen. En dan maar hopen dat hij of zij jou ook ziet zitten en een berichtje terugstuurt.

Meetplaza.be is een algemene datingwebsite die zich niet richt op een specifieke niche. Gelukkig kun je filteren waardoor je niet op profielen terechtkomt waar jij geen interesse in hebt. Als senior zit je immers in de meeste gevallen niet te wachten op een twintiger en vice versa. Ook homo’s kunnen hier hun partner vinden. Tussen de meer dan 30.000 leden zitten genoeg smaken om uit te kiezen. Bang om geen leuke match te vinden, hoef je niet te zijn. Wat ook zeer handig is, is dat je kunt zoeken naar actieve profielen of mensen die net online zijn geweest. Op deze manier kun je voorkomen dat je contact zoekt met inactieve profielen waar je nooit meer iets van hoort.

Meetplaza.be is een prima datingwebsite. Enige nadeel is dat het nog geen grote website is, maar Meetplaza.be groeit wel rap. Het zou dus zomaar kunnen uitgroeien tot een geduchte concurrent voor menig erkend datingwebsite. Met name omdat het een gratis website is.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, vriendschap

Opgericht: 2009

Homovriendelijk: Ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratisTags/Keywords

gratis datingsite

1 beoordeling
  1. zo te zien betrouwbaar.


Geef een beoordeling