Metjou.be

Datingsite voor iedereen

Metjou.be

Full Description


Metjou.be is een product van Safe Dating Networks. Zij staan met name bekend omdat je hier ook als gratis lid voldoende mogelijkheden hebt. Zo kun je gratis je profiel aankleden naar je eigen persoonlijkheid, andere profielen bekijken, berichten ontvangen van andere leden en zelfs standaard berichten sturen naar andere profielen.

Indien degene in wie jij geïnteresseerd bent een betalend lid is, kun je – na bericht van die persoon – gratis berichten sturen. Dan ben je dus niet meer gebonden aan een standaard interessebericht. Ideaal voor diegenen die eerst de kat uit de boom willen kijken of simpelweg niet van plan zijn om te betalen voor een datingwebsite.

Deze methode is echter ook handig voor betalende klanten. Bij sommige websites is het namelijk het geval dat beide leden een betaald lidmaatschap moeten hebben eer zij contact met elkaar kunnen aangaan. Op het moment dat het gros van de leden een gratis account heeft, is het dus erg lastig om contact te leggen met je match. Daar hoef je bij Metjou.be niet bang voor te zijn. Als betalend lid heb je dus altijd het voordeel dat je met iedereen kunt chatten. Voor de serieuze man of vrouw die op zoek is naar een vriendschap, date of relatie een godsgeschenk.

Metjou.be is een goede datingwebsite voor iedereen. Niemand wordt hier in hokjes gestopt, iedereen is welkom. Natuurlijk kun je wel filteren op jouw eisen. Op deze manier kan je snel en gemakkelijk zien wie jou matches zijn. Mocht de site bevallen, dan kun je je lidmaatschap omzetten in een betaalde. Dan ben je al helemaal niet aan restricties gebonden. Ook handig: je kunt je aanmelden via Facebook.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, vriendschap

Opgericht: 2004

Homovriendelijk: Ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend
Geef een beoordeling