Plentyoffish.com

Gratis internationale datingsite

Plentyoffish.com

Full Description


Bij Plentyoffish.com, of POF, kun je gratis met mensen in contact komen. Zowel mensen die bij jou in de buurt wonen, als mensen uit alle windstreken van de wereld. Het leuke is dat POF kosteloos is zonder dat het inboet aan opties. Je kunt een profiel aankleden met foto’s en relevante informatie over jezelf, je kunt chatten, je kunt contactverzoeken sturen, je kunt berichten sturen en je kunt afspreken. Jij hebt de vrijheid om te doen en laten wat jij wilt.

POF is een internationale datingwebsite. Niet voor niets al zeer bekend bij het grote publiek dankzij verhalen bij CNN, New York Times, the Wall Street Journal, The Today Show en Fox. Miljoenen mensen hebben hier al een account en de site groeit nog iedere dag met maar liefst 40.000 gebruikers. Dat maakt POF tot een grote speler waar zeker en vast een leuk contact voor jou te vinden is. En daarbij: het is gratis. De kans op deceptie is er dus niet.

POF is een serieuze datingwebsite. Je zult eerst een test maken waar vervolgens een aantal matches op gebaseerd zullen zijn. Daarnaast kan je ook kiezen met welke mensen jij contact wilt zoeken. Je kunt dus kiezen voor mensen uit België of een heel ander land of werelddeel. Dat maakt POF extra leuk. Je zou zelfs je talenkennis kunnen uitbreiden met behulp van POF. Voor iedereen die nieuwe contacten op wilt doen – zowel in de relationele sfeer als vriendschappelijk – is POF een aanrader. Gratis en zeer uitgebreid.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, vriendschappen

Opgericht: 2001

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis
Geef een beoordeling