Rendez-vous.be

De oudste datingsite van België

Rendez-vous.be

Full Description


Als jij op zoek bent naar een duurzame relatie of vriendschap in België dan is Rendez-vous.be misschien echt iets voor jou. Hier vind je 40.000 andere leden die naar liefde of vriendschappen op zoek zijn. Dat maakt de website uitermate geschikt voor personen wiens leven soms wat eenzaam kan worden. Waarom zou je je nog eenzaam voelen als je leuke contacten kunt opdoen op Rendez-vous.be?

Je kunt je gratis registeren bij Rendez-vous.be. Je hebt dan al meteen wat mogelijkheden. Zo kun je een vijftal foto’s op je profiel posten, beperkt berichten sturen en ontvangen, profielen bekijken en profielen zoeken. Mocht de website jou wel bekoren, dan is het handig om up te graden naar een betaald abonnement.

Abonnementen zijn er al vanaf 4 euro per maand. Voor die paar euro kan je onbeperkt berichten ontvangen en versturen. Daarnaast kan je dan ook op een wall posten, chatten, fotogalerijen bekijken, antwoorden op een status, een video posten en ontmoetingen en activiteiten plannen. Zeker de moeite waard dus.

Rendez-vous.be is dan wel de oudste datingwebsite van België, maar heeft wel de jongste uitstraling. De ruim 40.000 leden zijn hier al langer van op de hoogte. Op deze website vind je een breed aanbod aan leuke profielen. Het heeft ook een leuke toevoeging, namelijk de ‘Wall’ die je vooral zult kennen van Facebook. Hier kan je dan ook je statusberichten posten. Als betaald lid zul je hier ook op kunnen reageren. Zowel voor vriendschappen als voor relaties een leuke website.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, vriendschap

Opgericht: 2011

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend2 beoordelingen
  1. ik ben lid bij rendez-vous,doch ik krijg geen e+mails meer ,en kan ook niemand meer berijken.waarom krijg ik geen antwoord terug op mijn e-mails die ik stuur naar rendez-vous(nameluk naar Admin)ik zou toch graag een antwoord hebben,mijn lidgeld is betaald,maar ik kan met de mensen niet meer in contcat komen.ik wil graag weten waarom,heb ik soms iets fout gedaan laat het mij dan A.U.B weten.van harte dank. groetjes Fernand.

  2. Wat moet ik voor beoordeling geven,ik krijg geen antwoord op mijn e-mails,leg mij eens uit waarom.ik wil graag een antwoord. groeten Fernand.


Geef een beoordeling