Seniorengeluk.be

Datingsite voor vijftigplussers

Seniorengeluk.be

Full Description


Als vrijgezelle senior is het niet gemakkelijk om een partner te vinden. Vijftigplussers zijn echter wel steeds meer bedreven in moderne communicatiemiddelen zoals de computer. Waarom dan niet eens het internet proberen? Op het internet vind je meer vrijgezelle vijftigplussers, die behoefte aan gezelschap, dan waar dan ook in België. Seniorengeluk.be is zo’n website. Hier vind je 50-plussers die in hetzelfde schuitje zitten. Ook zij zijn op zoek naar leuk gezelschap. Of dit nu is voor een relatie of voor een vriendschap. Hier is het mogelijk en het is nog makkelijk ook.

Bij Seniorengeluk.be kun je een gratis account aanmaken. Dit is jouw profiel die jij kunt invullen zoals jij wenst. Zaken als interesses en foto’s stelen hier de show. Ook kun je hier kosteloos berichten ontvangen van andere gebruikers. Wel is het zo dat je met een gratis profiel alleen standaard berichten kunt sturen om je interesse kenbaar te maken. Mocht een betalend lid hier echter op reageren dan kun je kosteloos een bericht terugsturen. Dit is gedaan om het aantal actieve leden zo hoog mogelijk te houden, en om de betalende leden waar voor hun geld te geven. Als betalend lid is het natuurlijk niet plezant wanneer je niet kunt chatten met een gratis lid.

Seniorengeluk.be is een goede website voor vijftigplussers die wat contacten willen opdoen. Zowel voor relaties als voor vriendschappen uitermate geschikt. De website is ook erg plezierig om op te werken, het wijst zich vanzelf. Tel daarbij op dat je ook als gratis lid voldoende opties hebt, en je kunt niet anders dan concluderen dat Seniorengeluk.be simpelweg een goede datingwebsite is.

Niche: Algemeen

Relatietype: Romantiek, vriendschap

Opgericht: 2004

Homovriendelijk: ja

Functionaliteiten:
Profiel aanmaken: gratis
Berichten ontvangen: gratis
Berichten sturen: gratis + betalend
Geef een beoordeling