Smartvibes.be

Datingsite voor wie snel veel mensen wil ontmoeten

Smartvibes.be

Full Description


Smartvibes.be is geen twaalf-in-een-dozijn datingwebsite. Sterker nog, je zult helemaal niet te maken hebben met internetdating. Bij Smartvibes.be kun je je inschrijven en vervolgens zul je op een bekende locatie in België dertien andere mensen ontmoeten voor speeddating. In totaal zullen er zeven mannen en zeven vrouwen aanwezig zijn. Geen anonimiteit, maar meteen het diepe induiken dus!

Alle vrijgezellen tussen 25 en 55 zijn van harte welkom. De enige selectie is de leeftijd: op de SmartVibes avonden ontmoet je 7 mensen van jouw leeftijd, er worden per leeftijdscategorie speeddating avonden georganiseerd… even opletten voor welke avond je inschrijft dus.

Smartvibes.be kost in totaal slechts 36 euro voor zeven speeddates en drinken zit hierbij inbegrepen. En wie weet wat je er aan zult overhouden. Je zult face-to-face zeven andere singles ontmoeten die op zoek zijn naar leuk gezelschap.

Op het einde van de speeddating avond of uiterlijk de dag nadien log je in op de website en kruis je uit de deelnemerslijst de mensen aan die je wil terugzien. Heeft die persoon je ook aangekruist dan ontvang je direct een mailtje met zijn/haar contactgegevens. Of je ontvangt de e-mail pas wanneer de andere persoon jou ook heeft aangekruist.

Speeddaten is over komen waaien uit Amerika en begint in België ook steeds populairder te worden. Dat is ook niet zo gek, want stel dat er geen klik is dan zit je niet een hele avond met mekaar opgescheept. Na enkele minuten luidt de gong en zul je naar de volgende date gaan. Degene wie jij het leukste vind, kun je vervolgens uitvragen op een ‘echte’ date. Leuk en spannend.

Smartvibes.be is echt iets voor de avontuurlijke ingestelde single die graag meteen het diepe in wil duiken. Via Smartvibes.be is dat mogelijk. Kijk of jij met iemand een klik hebt. Mocht dat niet geval zijn dan ben je op zijn minst een ervaring rijker. Niet voor niets is speeddating aan een ware opmars bezig in België.

Niche: Speeddating

Relatietype: Romantiek

Opgericht: 2009

Homovriendelijk: Nee1 beoordeling
  1. Jan says:
    Posted 25 november 2012 at 20:15 | Permalink

    Zeer tof concept!


Geef een beoordeling